Проучване е установило, че жените са по-добри в управлението на

...
Проучване е установило, че жените са по-добри в управлението на
Коментари Харесай

6 причини, които ще ви убедят, че жените по-добре се оправят с парите

Проучване е открило, че дамите са по-добри в ръководството на парите от мъжете. Обратното мнение е необятно публикувано в обществото, само че е неправилно. Жените знаят по какъв начин да се придържат към избран бюджет и да харчат по-малко за импулсивни покупки. Резултатите от изследването бяха оповестени от Daily Mail.
Разрушаване на обичайния стандарт
 Жените, които трансформираха света! Жените, които трансформираха света!
Дълго време светът на науката се управляваше от мъже, а девойките даже не можеха да учат в университети. Такава неправда е имал...
Противно на мнението, че дамите обичат да харчат пари и не знаят по какъв начин да пазарят, изследването демонстрира противоположното. Те са финансово виновни и помнят добре какъв брой пари са им останали в картата или портфейла. Изненадващо, 15% от мъжете не знаят какво е салдото в банковата им сметка. Изследването е извършено във Англия. Смешно е, само че мъжете харчат доста пари всеки месец за импулсни покупки. А дамите доста по-малко. В същото време самите дами се считат за " харчещи ", а мъжете са доста икономични и рационални. Но в последна сметка „ разточителните “ девойки и дами харчат импулсивно над 60 лева по-малко от мъжете. Вероятно не сте очаквали сходен резултат, само че това е самата истина.
Жените знаят по какъв начин да дефинират допустимата сума за харчене. Те знаят по какъв начин да се придържат към откритата граница и да не я надвишават, макар старите и нелепи предубеждения. Анкетата сподели, че 52% не са склонни да рискуват с пари. Сред мъжете е открито, че 41% от тях не си разрешават да рискуват в харченето на пари. Оказа се, че 3 от 5 души, които имат връзка, имат вяра, че сътрудникът им е добър с парите. 72% признават, че самите те също ръководят добре капитала си. Повече от една трета от участващите в изследването крият безотговорните си покупки от своята половинка.
За колегата е мъчно да признае своите фалове. Покупка, направена за една секунда без съмнение, ви кара да се срамувате или да чувствате, че сте постъпили неуместно. Въпреки стандарта, на една жена може да се довери умерено фамилният бюджет.
Интересно
 5 неща в една жена, които отблъскват мъжете 5 неща в една жена, които отблъскват мъжете
Грешки на дамите, които позволяват във връзките. Какво отблъсква мъжете? Как би трябвало да се държи дамата? Как да укрепите връзката, в случай че сте...
Една жена попита онлайн по какъв начин би изглеждало извън, в случай че изиска от брачна половинка си да й заплати заплатата. Тя зададе въпроса анонимно. Струваше й се заслужено, в случай че брачният партньор й й заплаща за работата на майка и брачна половинка. Жената напусна работата си и се отдаде напълно на грижите за детето, брачна половинка и дома си. Съпругът ограничи сумата й за харчене. Ако желае да надвиши сумата или да купи нещо по-скъпо, тогава би трябвало да му се обади.  Това, несъмнено, не значи, че дамата е способна на безумни разходи или че брачният партньор ѝ е познавач в ръководството на финансите в тяхното семейство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР