Процудентът на забавното предаване Като две капки вода Маги Халваджиян

...
Процудентът на забавното предаване Като две капки вода Маги Халваджиян
Коментари Харесай

Маги Халваджиян бесен: Искат ми покани за „Капките”, не е за вярване

Процудентът на занимателното предаване „ Като две капки вода ” Маги Халваджиян е учуден от безотговорното отношение на фенове на шоуто, научи HotArena.

Две следващи издания се излъчваха без аудитория в студиото в Горубляне поради изключителната обстановка. Единиствените в публиката бяха екипът на шоуто и 65-годишният пенсионер и колекционер на подписи Стефан Цокев от Казанлък. Дядото бе написал молба до предаването да получи подпис от звездите, а Халваджиян употребявал неналичието на фенове, с цел да го предложения да си ги получи персонално.

„ Изумително е! На моменти си мисля, че екипът на „ Сладко възмездие ” ми прави скрита камера. Само през днешния ден имам 43 запитвания дали не мога да осигуря предложения за „ Капките ”! Как може да не си схванал, че има вирус, че е оповестено изключително състояние, че „ Капките ” са без аудитория?! Наистина ли? И по какъв начин въобще ти хрумва да седнеш сред 500 индивида в този миг? Не е за поверие! ”, пали се дългокосият арменец, представен от " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР