Процесът срещу звездата от Сам вкъщи“ Девин Ратрей за домашно

...
Процесът срещу звездата от Сам вкъщи“ Девин Ратрей за домашно
Коментари Харесай

Звездата от „Сам вкъщи“ Девин Ратрей е хоспитализиран в „критично състояние“ — процесът за домашно насилие е отложен

Процесът против звездата от „ Сам у дома “ Девин Ратрей за домашно принуждение е отсрочен след известия, че артистът е бил признат в болница „ в сериозно положение “ положение. ”

Според TMZ член на фамилията на 47-годишния удостовери, че Ратрей, най-известен с ролята си на злия по-голям брат на Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин) в хитовия филм от 1990 година, е бил изписан от болничното заведение в Ню Йорк Сити и в този момент, по лекарско наставление, е у дома и си почива.

Подробностите към хоспитализацията на Ратрей са нищожни и няма детайлности по отношение на това за какво Ретрей е бил признат и по кое време, само че незабавната здравна помощ на артиста е причина изборът на правосъдни заседатели в идния му развой да бъде отсрочен.

Изборът на правосъдни заседатели за планувания развой в Оклахома, който трябваше да стартира в понеделник, в този момент е отсрочен за февруари.

Продължаващото тестване по-малко от две години, откакто артистът беше упрекнат в изнасилването на собствен другар през 2017 година

През август 2022 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР