Процесът срещу Йоан Матев започна по същество през април. На

...
Процесът срещу Йоан Матев започна по същество през април. На
Коментари Харесай

Мръсен Ход! Вижте Как Братът На Йоан Матев Се Опитва Да Обърне Делото За Убийството На Георги!

Процесът против Йоан Матев стартира всъщност през април. На предходното правосъдно съвещание приятелката на Георги - Лора, описа елементи към гибелта му. По думите й след него съученичка на Йоан Матев й изпратила известие с информация, в която се разказва по какъв начин в деня на убийството обвиненият е просрочен за учебно заведение, преоблякъл се, а по-късно, по гледище на директорката, си извади извинителна записка, макар че нямало такава процедура в учебното заведение.

Други очевидци също удостоверяват, че Йоан напълно трансформирал външния си тип, навиците си и обществените си контакти след убийството.

Той е упрекнат в съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод. Според прокуратурата Йоан е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, като съзнателно е умъртвил малолетния Георги, нанасяйки му един удар с нож. В резултат на това били наранени витално значими органи и настъпила солидна кръвозагуба, довела до гибелта му.

Ако бъде приет за отговорен, той ще получи наказване от 5 до 12 години отнемане от независимост, тъй като сега на убийството е бил малолетен.

Родителите на убития Георги Игнатов упорстват за кръвнина в размер на 400 хиляди лв..

Делото продължава с разпит на очевидци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР