Процесът срещу убиеца с джипа Георги Семерджиев се бави по

...
Процесът срещу убиеца с джипа Георги Семерджиев се бави по
Коментари Харесай

Сигнал до lupa.bg: Помагат ли магистрати да бавят делото Семерджиев?

Процесът против килъра с джипа Георги Семерджиев се бави по скица сред юристи и магистрати алармират до Lupa.bg другари на едно от прегазените девойки.

Това се предписание преднамерено, с цел да може очевидците да не помнят видяното и да не са безапелационни в правосъдна зала.

Разпоредителното съвещание по делото „ Семерджиев “ се отсрочи неотдавна за 12 декември.

Причина за отлагането е постъпила молба от юриста му, че за 29 ноември е свикан по дело във Видин, което е станало преди уведомяването му за това съвещание.

Според приятелите на жертвите, това е добре обиграна скица и делото няма да започва даже декември.

Досега в медийното пространство се появиха куп факти  за околните контакти на дрогирания водач с служители на реда и магистрати.

Въпреки стоманените експертизи на движимостите лица, в случай че очевидците бъдат несигурни в зала, то ситуацията на подсъдимия ще се облекчи доста.

Много хора даже се страхували да дават показания против някогашния футболист, който се славил с злопаметен темперамент.

Близките се тормозят, че непрекъснатото отсрочване на делото може да разреши да се окаже въздействие върху очевидците и движимостите лица.



Георги Семерджиев, който катастрофира с автомобила си на бул. " Черни връх " в София след приложимост на опиати и аргументи гибелта на две млади дами, ще дава отговор за общо 5 закононарушения, измежду които причиняване на гибел по несъобразителност, шофиране след приложимост на метаамфетамин, с подправена брошура и подправени регистрационни номера. Случаят е дипломиран като действие с висока социална заплаха.

Според обвинителния акт мъжът е карал с включена полицейска лампа, със скорост 166 километра в час в градски условия, където ограничаването е до 50 км в час, без шофьорска брошура и под въздействието на опиати. Автомобилът е минал на червен светофар.

Предвиденото наказване е от 5 до 20 години затвор. Заради утежняващите виновността условия, обаче, присъдата може да доближи и до 30 години отнемане от независимост, разяснява по-рано  заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР