Процесът срещу петима млади израелски мъже, които са обвинени в

...
Процесът срещу петима млади израелски мъже, които са обвинени в
Коментари Харесай

Петима мъже отиват на съд, след като британска туристка, на 20 години, „групово изнасилена в хотелска стая в Кипър“

Процесът против петима млади израелски мъже, които са упрекнати в групово обезчестяване на 20-годишна английска туристка, завърши стартира в съда в Кипър.

Петимата израелци, на възраст 19 и 20 години, са упрекнати в изнасилването на дамата в стая на хотел Fedrania Gardens след празненство край басейна в купонджийския град Агия Напа в източната Кипър на 3 септември. В случай, следен от близко от Министерството на външните работи на Обединеното кралство, обвинените, които са в пандиза в очакване на процеса, бяха изправени пред тричленен правосъден състав в понеделник.

„ Процесът стартира и ще продължи, до момента в който не завърши. Ние одобряваме тези въпроси доста съществено ", сподели представител на полицията в Никозия пред Mirror. Подсъдимите се усмихнаха и намигнаха на родственици, които се бяха събрали в поддръжка в залата на окръжния съд във Фамагуста. И петимата са от град покрай Акре, в северозападен Израел. Британката, която не може да бъде разпозната законно, сподели на полицията, че е била секс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР