Процесът срещу актьора Джонатан Мейджърс по обвинения в домашно насилие

...
Процесът срещу актьора Джонатан Мейджърс по обвинения в домашно насилие
Коментари Харесай

Тече процесът срещу Джонатан Мейджърс по обвинения в домашно насилие. Ето какво трябва да знаете.

Процесът против артиста Джонатан Мейджърс по обвинявания в домашно принуждение стартира в сряда в Ню Йорк, осем месеца след хипотетичния случай.

Той е упрекнат в нахлуване над някогашната си другарка Грейс Джабари през март – само че Мейджърс твърди, че Джабари го е нападнал.

Предполагаемото нахлуване нашумя в националните заглавия и делото за закононарушение се трансформира във омраза, водена в пресата, до момента в който прокурорите и отбраната си разменяха обвинявания по отношение на случилото се и спореха обществено за обвиняванията. Джабари беше задържан, по-късно освободен и звездата на Мейджърс - която бързо се издигна в Холивуд през последните години - стартира да пада.

След ареста му американската войска изтегли телевизионни реклами с присъединяване на 33-годишния Мейджърс, заявявайки, че е „ надълбоко загрижена “ от обвиняванията в малтретиране. Предстоящият филм на Marvel на Мейджърс, „ Отмъстителите: Династията Канг “, беше отсрочен от Disney, до момента в който премиерата по кината на скорошния му запис на филмовия фести...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР