Процесът по предаване на изборните книжа и материали, и машини

...
Процесът по предаване на изборните книжа и материали, и машини
Коментари Харесай

ЦИК: Предаването на машините за гласуване протича нормално


Процесът по предаване на изборните бумаги и материали, и машини за гласоподаване на секционните изборни комисии протича обикновено и в период, стана ясно след среща в ЦИК с представители на Министерството на вътрешните работи и компанията реализатор на публичната поръчка за машинно гласоподаване „ Сиела Норма “.

Обсъден беше процесът на подготовка на изборните пространства за идното гласоподаване и организацията по превозването, доставката и монтажа на машините за гласоподаване.

Всички секции в чужбина са подготвени да посрещнат гласоподавателите, оповестиха по-рано от от Министерството на външните работи .
Министерство на външните работи: Всички секции в чужбина са подготвени да посрещнат гласоподавателите Изборният ден отвън страната стартира в 7 ч. локално време и завършва в 20 ч. локално време
Централната изборна комисия уведомява, че при зародили въпроси по отношение на гласуването отвън страната в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на следващия ден секционните изборни комисии отвън страната могат да осъществят оперативна връзка с ЦИК в изборния ден на дежурен телефонен номер: +35929393728.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР