Процесът по делото за екстремизъм срещу най-известния критик на Кремъл

...
Процесът по делото за екстремизъм срещу най-известния критик на Кремъл
Коментари Харесай

Делото за екстремизъм срещу Навални ще е в затвора вместо в съда

Процесът по делото за " екстремизъм " против най-известния критик на Кремъл Алексей Навални ще е в колонията, където той сега излежава присъдите си. Това прессекретарят му Кира Ярмиш.

Първото съвещание трябваше да е на 31 май, само че бе отсрочено за 6 юни. Сподвижниците на Навални се притесняват, че делото по шест разнообразни обвинявания е следващото, целящо да удължи присъдата му.

Това става няколко дни преди световна акция в поддръжка на Навални, свикана от екипа му за 4 юни, рождения ден на политика. В клип, обявяващ акцията и пуснат в профила му, се насочва апел всички в и отвън Русия да покажат, че той не е самичък.

Още десетилетия в пандиза

Навални към този момент бе наказан за клюка против деец, шикалкавене и пренебрежение към съда, до момента в който излежаваше две години и половина за нарушение на условна присъда и отсъствие за подписка в Русия, до момента в който бе на лекуване в Германия след отравяне с нервнопаралитично вещество през 2020 година

Миналата година, когато бе излежал съвсем половината от наказването си, съд реши, че той ще изкара още девет години в колония.

 Над 120 известни персони от целия свят желаеха от Путин независимост за Навални Над 120 известни персони от целия свят желаеха от Путин независимост за Навални

Новите обвинявания ).

Какво се знае за новото дело

Във към този момент оповестявания от съда лист, без детайлности, попадат следните обвинявания:
Не са известни детайлности за обвиняванията, само че и и неговият Антикорупционен фонд за обозначени като " екстремистки организации ". Миналата година, месеци след началото на войната в Украйна,.
" Реабилитация на нацизма " може да е обвързвано със съпротивата против войната в Украйна, а друго - с.
" Е, Алексей, към този момент в действителност си загазил... прокуратурата публично ми даде 3828 страници, описващи всички закононарушения, които съм направил, до момента в който към този момент съм в пандиза ", разгласява екипът му негови думи в " Туитър " предходната седмица.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР