Процесът на здравословното отслабване включва не малко ограничения, време и

...
Процесът на здравословното отслабване включва не малко ограничения, време и
Коментари Харесай

2 супер напитки за супер бърз метаболизъм

Процесът на здравословното намаляване включва не малко ограничавания, време и старания и от време на време ни се желае да опростим всичко и с няколко лесни трикчета да реализираме стремежи резултат. Е, такива хитринки съществуват и в случай че ги включите в всекидневието си, напълно скоро ще усетите разликата.

Всеизвестен факт е, че с цел да се отървете от досадните килограми, би трябвало да приемате доста течности – вода, чай и пресни сокове. Оказва се обаче, че има и други потребни напикти, които да ви оказват помощ в битката с тежестта.

1. Зелен чай + джинджифил

По настрана, и двете съставки са извънредно потребни за здравето, а взети дружно, работят и върху килограмите. Зеленият чай съдържа 3 доста скъпи съставки: тиамин (витамин B1), който управлява равнищата на допамин и по този начин елементарно замества шоколада; кофеин, който дава сила и забързва горенето на калории и катечин (антиоксидант) – той пък понижава темпото с което организмът всмуква мазнините.

Бонус: смесете 1/2 ч.л. джинджифил с 1 ч.л. зелен чай, след което залейте с вряла вода и оставете да преседи към 3-4 минути. Приемайте тази напитка най-малко един път на ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР