Процесът на еволюция на новия коронавирус в човешкия организъм, а

...
Процесът на еволюция на новия коронавирус в човешкия организъм, а
Коментари Харесай

Биологът Анча Баранова: Коронавирусът няма да е опасен, когато 70% от хората имат имунитет. Вирусът от прилеп е попаднал в човек

Процесът на еволюция на новия ковид в човешкия организъм, а също по този начин възникването на имунитет към него при 70% от популацията на страната са естествените условия за прекратяването на пандемията.

Това съобщи докторът на биологическите науки, професор от Училището по систематична биология GMU Анча Баранова, заяви БГНЕС.

„ Прекратяването на пандемията са два процеса. Единият – това е процесът на еволюция на вируса. Ние знаем, че когато той попадне в нов собственик, а индивидът за вируса е нов собственик, се следи неговото намаляване. Ние сме следили това при други вируси, в това число и коронавируси. Вирусът на прилепа е попаднал в човек, предава се от човек на човек като това се съпровожда от разновидност на вируса и неговото намаляване. Наблюдава се еволюция на вируса, с цел да може съжителства някак си с индивида. Коронавирусът сега се приспособява към нас. Колко време ще отнеме това, не е ясно “, споделя Баранова.

Вторият развой е обвързван с придобиването на имунитет от хората, т.е. тече развой на естествена имунизация.

Когато към 70% от популацията на страната прекара ковид, тогава ще се появи нужният пласт хора с антитела, които са способни да преборят вируса. В този случай заразяването към този момент няма да бъде всеобщо – всички ще имат имунитет, безапелационна е проф. Баранова. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 DUFHPPP (преди 1 минута) Рейтинг: 35 | Одобрение: 0 ХУБАВПТО Е, ЧЕ ДУРТИТЕ ПЕНДЕЛИ НА Българска социалистическа партия СИ ЗАМИНАВАТ! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР