Процесът на духовно пробуждане може да бъде много тревожен за

...
Процесът на духовно пробуждане може да бъде много тревожен за
Коментари Харесай

Най-сигурният признак за вашето духовно пробуждане – ускорено сърцебиене!

 събуждане Процесът на духовно събуждане може да бъде доста обезпокоителен за нашите физически тела. Това е по този начин тъй като нашето тяло ненадейно стартира да изпитва голяма консумация на, което е задоволително с цел да наруши салдото, с който е функционирало по-рано.

Това е тип физическо олицетворение на духовния опит. Така духовното царство се демонстрира физически. Сърцебиенето е един от най-честите и първите забележими физически признаци на духовно събуждане и издигане.

Ние придобиваме духовно събуждане, когато ненадейно получаваме доста духовна сила, която прониква в нашето тяло. Тялото ни набира сила, която в никакъв случай не е имало преди. Тялото ни е привикнало с трептения с избрана естетика.

При духовното издигане се случва внезапна смяна и тялото ни се движи по цялата честотна лента. Сега нашето тяло се употребява единствено за несъмнено количество сила. Когато то изпитва цялата тази спомагателна сила, една или повече от нашите чакри се претрупват.

Това се случва, когато признаците на събуждане се демонстрират във физическа форма. Тези признаци също са нужни. Понякога без тях е невероятно да се разбере по кое време човек изпитва духовно събуждане.

Нормалната сърдечна периодичност е почти един път в секунда. Този темп постоянно се поддържа от нашето раждане до нашата гибел. Ако нещо се обърка, това безусловно ще се отрази на сърцетуптенето. Ако сърдечната Ви периодичност се усили, това може да е знак за пробуждане!

Най-добрият метод да позволите на тази сила да се успокои –  да слушате желанията на вашата сърдечна чакра. Тя желае да установите нови взаимоотношения и нови връзки, с цел да може тя да популяризира топлината си към тях!

esotericblog

Още по тематиката:

*                                                                                                          *                                                               *

Целебната мощ на мудрата „ Енергия “!

 

Вероятно знаете, че нашата Вселена е формирана от две вещества: материя и сила. Последната, от своя страна, пронизва  безусловно всичко: предмети, живи организми и даже цели планети и галактики. Тези…

Цялата публикация

Знаете ли каква е честотата на вашите трептения, с които живеете?

 

Всеки човек, като цялост от трептения на частици, молекули, кафези, органи, има своя лична самостоятелна периодичност на трептения. Кумулативната периодичност зависи от доста фактори: положението на организма, качеството на храната,…

Цялата публикация

Вашата персонална мантра за 2018 година съгласно зодиакалния ви знак

 

Ако запомните тези елементарни самонастройки, според от вашия зодиакален знак, годината ви ще бъде доста по-успешна и продуктивна. Не, това не е магическа рецепта. Това е тази мантра, който…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР