Процентът на починали хора от новия китайски вирус е като

...
Процентът на починали хора от новия китайски вирус е като
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: Свинският грип беше по-опасен

Процентът на умряли хора от новия китайски вирус е като при останалите варианти, съобщи доктор Стойчо Кацаров от Центъра за отбрана на правата в опазването на здравето по Нова телевизия. „ Даже някои от предходните епидемии са били с по-висока смъртност. Свинският и птичият грип бяха доста по-опасни, само че нямаше такава суматоха ”, разясни Кацаров.

Според него няма по какъв начин у нас да няма инфектиран с ковид. Вероятно просто до този миг не е потвърден.  В прилежащите ни страни към този момент има първи случаи на вируса, също така непрекъснато идват българи от Милано ”, разясни докторът в ефира на „ Плюс-минус “.  

По думите му маските не правят работа. „ Важно е, в случай че избухне зараза у  нас, да бъдат обезпечени задоволително благоприятни условия хората да се лекуват.  Здравната каса би трябвало да освободи запас за проучване и съвещания ”, счита той.

Кацаров е безапелационен, че хората би трябвало да са наясно какво би трябвало да вършат. „ Миене на ръце, ограничение на контакти – нищо повече не е нужно. Запасяването с брашно и сол е ненужно ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР