Процентът на децата с увреждания при ромите в Мечка е

...
Процентът на децата с увреждания при ромите в Мечка е
Коментари Харесай

В това българско село бащи спят с дъщерите си

Процентът на децата с увреждания при ромите в Мечка е доста висок, въпреки да не е правено настрана проучване върху тази общественост. Те споделят, че не позволяват други към себе си и даже да има хора, които са от подобен етнос, когато не са от техния жанр, това е доста друго за тях, написа " Марица ".

Преди години наши медии описаха за Ибрахим и Анифе, които са мъж и жена, само че в същото време са и четвърти братовчеди, тъй като традицията в общността им не допуска да се женят за непознати. Те са измежду най-далечните родственици, основали потомство в Мечка. В селото има и деца, основани от първи братовчеди. Някои от децата не могат да приказват, други не могат да вървят.

Дори интимни връзки сред родители и деца не са табу в тази общественост. Местният служителят на реда Росен Русанов изясни, че е хващал в едно легло и татко с щерка. Повечето деца от общността се записват с незнаен татко, а майката получава обществени помощи като уединен родител. Почти 100% от популацията на Мечка получава обществени помощи. Децата с увреждания също се подкрепят от данъкоплатците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР