Процедурите за уголемяване на пениса не работят, те са неефикасни

...
Процедурите за уголемяване на пениса не работят, те са неефикасни
Коментари Харесай

Експлоатирани от шарлатани – удължаването на пениса не работи, показва проучване

Процедурите за увеличаване на пениса не работят, те са " неефикасни и рискови " . Оставят на доста мъже физически и душевен рани , разкрива изследване, представено от " Гардиън ". Експерт предизвестява, че в никакъв случай не би трябвало да се организират, и мъжете са експлоатирани от " шарлатани ".

Всъщност има доказателства, че другите процедури, на които мъжете се подлагат за увеличаване на пениса, носят резултати. Манипулациите носят висок риск от затруднения, в това число непрекъсната вкочаненост, а в множеството случаи мъжете не са удовлетворени , демонстрира изследване на английски специалисти.

Изследването е открило, че като цяло резултатите от операциите са неприятни, ниско равнище на задоволеност и забележителен риск от огромни затруднения, в това число дисторция, съкращаване и еректилна дисфункция, разясняват създателите.

Откритията са оповестени в журнала Sexual Medicine Reviews. Те са направени от Гордън Мюр, уролог в болница " Кингс Колидж " в Лондон, и откриватели от Института по психиатрия, логика на психиката и невронаука към " Кингс Колидж ".

Тези процедури съвсем в никакъв случай не би трябвало да се правят , безапелационен е Гордън Мюр. По думите му те костват 30-40 хиляди английски лири , а в последна сметка съвсем постоянно пенисът е обезобразен. Той разясни, че по-малко от 20% от мъжете, подложили се на такива процедури, остават удовлетворени.

Изследователите са прегледали 17 изследвания, които са оценили 21 разнообразни процедури, хирургически и без хирургическа интервенция, направени върху 1192 мъже във Англия и чужбина.

Гордън Мюр разяснява, че множеството мъже, които желаят увеличаване на пениса, имат изцяло естествена дължина, само че те постоянно считат, че пенисът им е прекомерно дребен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР