Процедурата за строителството на нов лифт в Пирин не е

...
Процедурата за строителството на нов лифт в Пирин не е
Коментари Харесай

Процедурата за нов лифт в Пирин не е напреднала

Процедурата за строителството на нов въжен превоз в Пирин не е напреднала, тъй като към момента би трябвало да се издадат поредност от нормативни документи и чак тогава може да се престъпи към процедурите по оформянето на цялата документи. Това акцентира в предаването " Седмицата " министърът на околната среда и водите Нено Димов.

До този миг е декларирано устно и през медиите предпочитание на вложителя единствено за строителството на втори въжен превоз, акцентира Ненов. Ако е обещано капиталово предложение за строителството на втори въжен превоз и с цел да се мине през всички законови процедури, ще бъдат нужни към три месеца, с цел да се оформят документите, уточни министърът на околната среда и водите. Ако това решение се апелира и се мине през съда, то това ще отнеме най-малко 2 години, сподели още Димов пред Дарик.

На въпроса ще го накарат ли митингите да промени позицията си по отношение на нови лифтове и ски-писти, той отговори:

" Когато господин Каракачанов ме предложения на диалог откакто имаше изясненост по управническата стратегия, която е съчетана сред Обединените патриоти и ГЕРБ, бях поканен, с цел да работя по избрана стратегия, да я приема. И аз работя тъкмо по нея. Когато си се явил на избори и са ти дали своят вот доверие да проведеш избрана политика, провеждаш точно нея. Когато си се явил на избори и си предложил на гласоподавателите си проект, който даже не са ти дали правото да го защитиш в Народното събрание, явно българските жители не желаят тази стратегия.

 Тя може да е доста вярна и съм уверен, че водачите на тези партии са се явили на последните избори с положителното предпочитание да покажат нещо, което от тяхна позиция е било вярно и положително. Говоря за Зелените, за " Да, България! ", за ДСБ - политическите сили, които стачкуват. Само че то не е признато от огромната част от българските жители. Те не съумяха да прескочат даже 4-процентната преграда. Демократично това значи, че би трябвало да одобряват, че това не е посоката, в която огромното болшинство от жители желае да се движат. Важна е локалната общественост какво мисли и да бъдеш преклонен пред това решение ".

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР