Процедурата, свързана с избора за стратегически инвеститор за АЕЦ "Белене"

...
Процедурата, свързана с избора за стратегически инвеститор за АЕЦ "Белене"
Коментари Харесай

Петкова: Никога не е спирана процедурата за избор на инвеститор за АЕЦ Белене

Процедурата, обвързвана с избора за стратегически вложител за АЕЦ "Белене " в никакъв случай не е била спирана, заяви министърът на енергетиката Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по по време на парламентарния надзор.

"Тя съдържа съответните стадии, през които би трябвало да премине. Към сегашния миг ние сме на стадий подписване на съглашение за конфиденциалност, което е наложително изискване, с цел да могат фирмите да получат осведомителният меморандум за плана, който съдържа цялата базова информация, обвързвана както със самия план, по този начин и във връзка с пазара в района, правната уредба в сраната, европейските условия в региона на нуклеарната сила. Този документ след подписването на съглашението за конфиденциалност към този момент е възложен на петте компании, които са включени в късата листа, обвързвана с реализацията на плана АЕЦ "Белене " и евентуалната опция ние да изберем стратегически вложител ", разяснява още министърът.

"Следващата стъпка, която е доста значима, с цел да пристъпим към стадия на подготовка и показване на обвързващи предложения е тези пет компании да имат достъп до осведомителната зала за плана. Тя можете да си я визиите напълно условно. Това са няколко компютри в обособени стаи в НЕК, в които се съдържа цялата информация за плана ", сподели още Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.

По думите ѝ в границите на идващите дни следва телеконефрентен диалог с всичките пет участника, които са включени в късата листа, като задачата на този диалог ще бъде да можем да се осведомят едни други за епидемиологичната конюнктура. "Знаете, тези вложители са от Русия, Китай, Южна Корея, Съединени американски щати, Франция - все страни, които както нас имаха и не престават да имат ограничаващи ограничения във връзка с пътешестване ", съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР