Процедурата Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд

...
Процедурата Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд
Коментари Харесай

Кандидатстването за енергийно обновяване на жилищата стартира от средата на ноември

Процедурата " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд – Етап I “ към Националния проект за възобновяване и резистентност към момента не е отворена за кандидатстване, оповестяват от пресцентъра на Министерството на районното развиване и благоустройството.

Очаква се да започва от средата на месец ноември тази година. Министерството на районното развиване и благоустройството прави това конкретизиране по отношение на получени сигнали за разгласен банкет на документи.

Към момента създаденият план на документи и насоките за кандидатстване е в развой на публично разискване до 30 октомври 2022 година Те могат да бъдат открити на интернет страницата на Министерство на регионалното развитие и в осведомителната система за НПВУ – ИСУН. Предстои окончателното им одобряване. Възможно е в процеса на разглеждане и отразяване на постъпилите мнения и мнения пакетът документи по процедурата да претърпи изменение. Затова жителите към момента не би трябвало да подават документи към общините.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР