Процедурата по избор на председател на СОС отново блокира. След

...
Процедурата по избор на председател на СОС отново блокира. След
Коментари Харесай

Процедурата по избор на председател на СОС отново блокира

Процедурата по желание на ръководител на СОС още веднъж блокира. След по-малко от час работа, СОС излезе в 30-минутна отмора. Заседанието води Грети Стефанова от ПП-ДБ и стартира с инспекция на кворума.

При съществуване на подобен последваха оферти за ръководител – без изненади, те бяха същите като предишния път, измежду които – Борис Бонев от ПП-ДБ-Спаси София и Диана Тонова от Българска социалистическа партия. От ГЕРБ настояха кметът да участва на съвещанието, това провокира спор дали юридически е задължен или не и отговор, че и Йорданка Фандъкова не е участвала постоянно на сесиите на СОС.

Според ГЕРБ обаче, със или без ръководител, общинските съветници в незабавен порядък би трябвало да прегледат план-сметката за чистотата на София, тъй като има едномесечен период, в който тя да бъде препоръчана за публично разискване.

Това значи, че може да бъде гласувана чак в навечерието на коледните празници, което от своя страна рискува да навреди на зимното разчистване на столицата. Преди минути съвещанието на СОС беше възобновено и стартира подготовката на бюлетините за избор на ръководител.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР