Процедура за промяна на част от предназначението на терени от

...
Процедура за промяна на част от предназначението на терени от
Коментари Харесай

Подхванаха проекта за пътя към Мулдавски манастир Света Петка

Процедура за смяна на част от предназначението на терени от горския фонд по трасето, през което минава пътят за Мулдавски манастир " Света Петка " , започва община Асеновград с Дирекция " Горско стопанство ". Целта на това, е да се обезпечи нужната широчина на пътното платно. То е с обща дължина 3 километра и се разгръща от основния път по линията Асеновград - Кърджали до обителта.
Асфалт е положен на към 500 метра от правата, посочи отрасловият заместник-кмет на общината инженер Стоян Димитров. Той посочи, че секторът е планиран за придвижване на лекотоварни коли. И към този момент е злепоставен, защото по него се движат и камионите, които изнасят тежки товари от намиращата се в непосредствена непосредственост каменна кариера. Поради това ще се наложи и тази права да бъде рехабилитирана.
Срокът на процедурата е към месец, след което ще се търсят пари за асфалтиране и създаване на тръбопровод по цялото трасе, с цел да се обезпечи вода до манастира. За осъществяване на плана ще се търси подпомагане за финансиране от страната. " С навлизането на терени от горския фонд се постанова да се изградят и нови уреди, измежду които - създаване на подпорни стени. Имаме трасеровъчен проект, следва да актуализираме и съществуващия план ", сподели в умозаключение Димиторв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР