Протокол за конструктивно сътрудничество подписаха председателят на ПП АБВ Румен

...
Протокол за конструктивно сътрудничество подписаха председателят на ПП АБВ Румен
Коментари Харесай

АБВ и партията на Путин подписаха протокол за сътрудничество

Протокол за градивно съдействие подписаха ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и Андрей Аркадиевич Климов – зам.-секретар на Генералния съвет и началник на Международния отдел на ръководещата партия "Единна Русия ". Протоколът сред двете организации отразява нуждата от развиване на междупартийните връзки сред АБВ и "Единна Русия " въз основата на меморандум за съгласие, подписан в средата на през 2016 година.

Протоколът е структуриран в няколко посоки – поддържане на постоянни контакти сред представителите на двете партии, поощряване развиването на съдействието сред младежките и женските организации на двете партии и образуване на взаимни действия, оказване на подпомагане за развиване на двустранните Българо – Руски взаимоотношения, включително търговско-икономическо, културно и междурегионално съдействие.

В идващия европарламент ще настояваме за събаряне на глобите против Русия, тъй като са непродуктивни и против развиването на европейската стопанска система. Изключително значимо е да се прави оценка мястото и ролята на връзките сред Европа и Русия, уточни Румен Петков.

Андрей Аркадиевич Климов акцентира, че партията му е отворена за съдействие с всички организации, които се стремят към мир. За нас е значимо да имаме положителни връзки с нашите сътрудници и да работим за равноправно съдействие, сподели още Климов, представен от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР