Противоречивият собственик на СпейсЕкс, Тесла и от миналата година на

...
Противоречивият собственик на СпейсЕкс, Тесла и от миналата година на
Коментари Харесай

Илон Мъск посрещна 2024 г. със сина си X на Карибите

Противоречивият притежател на " СпейсЕкс ", " Тесла " и от предходната година на обществената мрежа " X " (бивш Туитър) Илон Мъск, който сега е замесен в борба за настойничество с някогашната си партньорка певицата Граймс, посрещна Нова година с тригодишния си наследник X Æ A-Xii (или в резюме “X ”) на остров Св. Бартс.

Най-богатият човек в света, чиято стойност се прави оценка на 251 милиарда $ от Forbes, споделя, че е бил на първокласния карибски остров, с цел да посети другар за няколко дни и “просто е прекарал време със фамилията и близки другари. ”

“Синът ми Li’l X беше с мен ” сподели Мъск на Page Six.

Въпреки че кореспондент неправилно съобщи, че Мъск е видян да танцува с “вдигнати ръце ” на празненство, проведено от Palm Tree Crew и че е бил с Том Брейди и сноубордиста Шон Уайт, той сподели пред медията, че това не е напълно правилно. Той сподели, че в действителност е ходил на посетители в къщата на създателя на WhatsApp Ян Кум “за няколко часа ” в навечерието на Нова година, само че като цяло прекарал вечерта умерено с другари и семейство.

„ Спомням си за къса среща с Шон Уайт и Том Брейди, ” Илон Мъск споделя, само че не е бил на празненство с тях.

Илон Мъск и Граймс влязоха в правосъдна борба за X и другите им две деца, 1-годишната Exa Dark Sideræl, и Techno “Tau ” Механикус.

Певицата подаде „ молба за определяне на наставнически връзки ” през септември в Калифорния, което кара съда да разпознава законните родители на дете, когато те не са женени.

По-рано тя умоляваше Мъск да “ми разреши да видя сина си ” в обществените медии.

Само три дни преди Граймс да подаде тъжба, създателят на SpaceX подаде иск в Тексас, искайки да стане главен легален родител на децата, потвърждавайки, че е имал “действителна грижа, надзор и настойничество над всяко дете още от раждането му ” и че децата са живели при него.

Граймс и Мъск излизаха от от 2018 година до раздялата им през март 2022 година

Милиардерът е татко на доста деца. Той посрещна близнаци с изпълнителния шеф на компанията си Neuralink Шивон Зилис през ноември 2021 година Също по този начин Илон има тризнаци Саксън, Кай и Дамян, които са на 17 години, и 19-годишните близнаци Грифин и Вивиан от някогашната му брачна половинка Джъстин Уилсън.

Островът св. Барт постоянно притегля богатите и известните по това време на годината.

Други звезди, видяни на карибското украшение за празниците, включват Дженифър Лопес и Бен Афлек, Джеф Безос и годеницата му Лорън Сенчез, Мадона, Майк Тайсън и Дон Лемън и неговия избраник Тим Малоун.

Тази седмица покрай острова бяха видяни също яхти, за които се твърди, че транспортират притежателя на Метс Стив Коен, медийния магнат Дейвид Гефен и легендата на Булс Майкъл Джордан, който даже има баскетболен панер на палубата на яхтата си.







Островът на милионерите 
 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР