Противоречивата и винаги предизвикателна дизайнерка и риалити звезда от Раковски

...
Противоречивата и винаги предизвикателна дизайнерка и риалити звезда от Раковски
Коментари Харесай

Мегз: Преживявам огромно разширение! Всичко, което влиза в мен и приемам е Любов

Противоречивата и постоянно предизвикателна дизайнерка и риалити звезда от Раковски Миглена Каканашева - Мегз се похвали в обществените мрежи със своето духовно израстване. Представяме ви без редакторска интервенция нейното излияние:

Има единствено една дума, с която мога да опиша всичко, което върша, изпитвам, мисля, усещам, виждам, допирам, слушам, замирисвам, вкусвам, чувствам. Всичко, което съм и методът, по който се свързвам сега. И тя е Любов. Всичко, което влиза в мен и одобрявам е Любов. Всичко, което излиза от мен и давам е Любов. АЗ СЪМ ЛЮБОВ. Божествената самосътворяваща се Любов. Така както ме гледате цялата с всяка част на тялото ми, с всяка сила, която тече през мен, с всичките типове АЗ. Цялото Акашово поле към този момент живее в мен и посредством него пребивавам АЗ.

Скъпи другари, имам възприятието, че от последния ми споделящ персоналното ми развиване пост до в този момент пораснах от 1 до100. Преживявам ОГРОМНО РАЗШИРЕНИЕ. И даже знанието, мъдростта, която толкоз обичам. Думите, които постоянно изливам с толкоз обич и отдаденост, когато пиша. Вече не стигат. След 12 чакра нагоре е единствено ЛЮБОВ. Любов и ДВИЖЕНИЕ, в случай че би трябвало да съм точна. Любов и Сила.

Преди медитациите ми се случваха главно на равнище осъзнаване. Но като излезеш от Самсара, към този момент има единствено движеща се обич. Вече, с цел да работя нагоре Акашовите ми записи ме карат единствено да се движа и да обичам. Не да съзнавам през мъдростта. Да съзнавам през любовта, тъй като ежедневния живот през любовта е най-голямата съществуваща мъдрост.

Всеки ден се движа от “вода до вода ". Буквално. Вече най-силните ми медитации са в и след придвижване. Вижте последната фотография. На нея е постройката, в която пребивавам. Тя е на 61 етажа. Всеки ден слизам до долу от моя етаж върша обиколка на -1ви етаж и се качвам до 61 пешком по стълбите. Правя обиколка горе и слизам до “откъдето съм тръгнала ". Всеки етаж има 2стълбища х 12стъпала. Буквално вода тече от мен. Това е от “вода до вода " и това е придвижването на Водата в нас. Пия по няколко литра вода дневно. В началото умирах по стълбите. Правех го с няколко почивки. Сега не спирам. Преди редувах придвижването на мъжката и женската сила. Като един ден танцувам до вода(женска енергия). Един се катеря и упражнявам до вода(мъжка енергия). Сега върша и двете по едно и също време. Така е и с детайлите. Сега всички се движат по едно и също време и трансформират с лекост в етера в мен.

Тук АЗ стана едно с Бог - самосътворяващата се Любов. Обичам те Господи. Благодаря ти
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР