Противоречива кръчма в центъра на спора заради откритата изложба на

...
Противоречива кръчма в центъра на спора заради откритата изложба на
Коментари Харесай

Противоречива кръчма в Есекс, където са конфискувани расистки кукли, обявена за продажба от собственици

Противоречива механа в центъра на разногласието поради откритата галерия на расистки кукли по-рано тази година е оповестена за продажба за повече от половин милион паунда.

White Hart Inn в Грейс, Есекс, затвори тази година след следствие на закононарушение от ненавист в постройката, включена в листата от клас II. Полицаи нахлуха в кръчмата през април и иззеха 15 от куклите зад бара. По това време хазяйката Бенис Райли се зарече да се опълчи на волята на управляващите и сподели, че ще изложи повече от куклите.

Сградата е била обект на вандализъм след случая, с пет развалени прозореца и съгласно известията оставени графити извън. Скоро по-късно Бенис и брачният партньор й Крис споделиха, че ще се пенсионират и кръчмата ще затвори след протест от пивовари и компании, обслужващи обекта.

Видеозаписи по това време демонстрират чиновници на полицията в Есекс, които трагично нахлуват в кръчмата и конфискуват кукли, които стояха на витрина зад бара. Кралската прокуратура по-късно реши, че правният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР