Противопоставянето, в която и да е сфера на живота, не

...
Противопоставянето, в която и да е сфера на живота, не
Коментари Харесай

Николай Диков: В ГЕРБ не мерим времето в мандати, а в това колко проблеми можем да решим

Противопоставянето, в която и да е сфера на живота, не е градивно и не води до нищо положително. Мен ме интересува по какъв начин след всяка една предизборна акция и избори може да създадем нещо по-добро за хората.

Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Николай Диков при срещата си с поданици на старозагорското село Казанка, оповестиха от пресцентъра на партията. „ Имаме мощен екип на локално равнище и това ни дава опция да отстояваме позициите на Стара Загора и района, както и това, което считаме, че е значимо в народен и европейски проект “, акцентира той.

Николай Диков уточни, че няма по-правилна политическа платформа от това да бъдем членове на Европейски Съюз. Той показа своите цели, измежду които отбраната на енергийния комплекс „ Марица изток “. „ Не става въпрос единствено за работни места, икономическа и обществена значителност. Става въпрос за националната сигурност, тъй като с помощта на комплекса се създава 40 % от електрическата енергия нужна на страната ни. Освен това тя се добива от напълно български въглища, като в това време се отделя огромен запас и за екология “, изясни претендентът за евродепутат от ГЕРБ.

Той уточни, че продължава стремежът за развиване на Стара Загора и за повече благоприятни условия за работа с европейски планове. „ Да, имаме 51 села и това е огромно предизвикателство. Фактът, че се възползваме оптимално от солидарността на Европейски Съюз дава опция на Община Стара Загора да заделя и повече средства от личния си бюджет за селата “, акцентира Николай Диков. Той бе безапелационен, че има доста насъбрани с десетилетия проблеми в дребните обитаеми места и за жалост не може всичко да бъде решено за година – две. „ Винаги сме били почтени с хората и не обещаваме невъзможни неща, само че се стремим да работим по този начин, че смяната да се усети във всяко едно село. Не мерим времето в мандати, а в това какъв брой проблеми можем да решим “, сподели Николай Диков. Той изброи част от огромните инфраструктурни планове осъществени в общината благодарение на европейските стратегии – актуализирани паркове и булеварди, напълно ремонтирани учебни заведения, детски градини и ясли, нов градски превоз, сменена ВиК инфраструктура, спортни и детски площадки и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР