Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкова

...
Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкова
Коментари Харесай

БСП: 118 млн. лв. бонуси са раздадени в държавната администрация

Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкоз повече пари ще получиш от държавния бюджет. За увеличение на приходите на възрастните хора, за младите семейства- пари няма, за майките на деца с увреждания се дадоха почти 75 млн. лева, само че на българската администрация са изплатени 118 млн. лева като бонуси за "добре свършена работа " през годината. Това разгласи зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев на конференция в централата на партията.

Той съобщи, че пари в страната има и този, който споделя, че не може да откри спомагателни пари, лъже. "В България се награждават тези, които не работят, вършат издънки и ни карат да се срамим ", безапелационен бе Стойнев и добави, че в получената от държавните институции информация, на въпроси от депутати от Българска социалистическа партия, няколко ведомства вършат усещане.

"Министерство на правораздаването прави оценка двамата избягали пандизчии на почти 500 хиляди лева всеки, тъй като
бонусите там са над 1 млн. лева Агенцията по вписванията, която блокира страната и станахме за смях пред Европа, дава 1 275 000 лева бонуси. Министерство на околната среда и водите си е раздало над 2 275 000 лева под формата на бонуси - тъй като въздухът е доста чист и хората в Хасково пият вода без тежки метали ", разгласи Драгомир Стойнев.

Той добави, че всички знаем, какво се случва на летище "София " и, че нашето е може би единственото в Европейски Съюз, където всеки може да влиза и излиза свободно, само че там са раздадени 1 465 000 лева спомагателни хонорари.

Стойнев разяснява, че водещо в този лист е Министерство на финансите, където са раздадени съвсем 43 млн. лева, а след него е МТСП - 13 млн. лева

"Оставам настрани, че когато администрацията не си прави работата, държавното управление на ГЕРБ я усилва. Знаете за прословутата концепция за нова Агенция по пътна сигурност, в случай, че има нужните структури. Но ето нагледно- по какъв начин се работи в страната ", добави Стойнев.

Той попита- какво ще се случи в края на годината с прословутия остатък от над 2 милиарда лева, който няма да бъде разпределен през Народното събрание, а Министерски съвет ще взема решение на мрачно. "Отново избрани субекти ще "намажат " за сметка на българските данъкоплатци ", сподели още Драгомир Стойнев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР