Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкова

...
Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкова
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: На администрация са дадени 118 млн. лв. бонуси

”Противопоставяме се на политиката - колкото по-голям гаф направиш, толкоз повече пари ще получиш от държавния бюджет.
За увеличение на приходите на възрастните хора, за младите фамилии - пари няма, за майките на деца с увреждания се дадоха почти 75 млн. лева, само че на българската администрация са изплатени 118 млн. лева като бонуси за " добре свършена работа " през годината ". Това сподели зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев на конференция в централата на партията.

Той съобщи, че пари в страната има и този, който споделя, че не може да откри спомагателни пари, лъже. " В България се награждават тези, които не работят, вършат издънки и ни карат да се срамим ", безапелационен бе Стойнев.

Народният представител добави, че в получената от държавните институции информация, на въпроси от депутати от Българска социалистическа партия, няколко ведомства вършат усещане. " Министерство на правораздаването прави оценка двамата избягали пандизчии на почти 500 хиляди лева всеки, тъй като
бонусите там са над 1 млн. лева Агенцията по вписванията, която блокира страната и станахме за смях пред Европа, дава 1 275 000 лева бонуси. Министерство на околната среда и водите си е раздало над 2 275 000 лева под формата на бонуси - тъй като въздухът е доста чист и хората в Хасково пият вода без тежки метали ", разгласи Драгомир Стойнев.

Той добави, че всички знаем, какво се случва на летище " София " и че нашето е може би единственото в Европейски Съюз, където всеки може да влиза и излиза свободно, само че там са раздадени 1 465 000 лева спомагателни хонорари. Зам.-председателят на ПГ на левицата разяснява, че водещо в този лист е Министерство на финансите, където са раздадени съвсем 43 млн. лева, а след него е МТСП - 13 млн. лева " Оставам настрани, че когато администрацията не си прави работата, държавното управление на ГЕРБ я усилва. Знаете за прословутата концепция за нова Агенция по пътна сигурност, в случай че има нужните структури. Но ето образно - по какъв начин се работи в страната ", добави Стойнев.

Той попита какво ще се случи в края на годината с прословутия остатък от над 2 милиарда лева, който няма да бъде разпределен през Народното събрание, а Министерски съвет ще взема решение на мрачно. " Отново избрани субекти ще " намажат " за сметка на българските данъкоплатци ", сподели още Драгомир Стойнев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР