Противоепидемичните мерки, първите от които бяха въведени на 13 март

...
Противоепидемичните мерки, първите от които бяха въведени на 13 март
Коментари Харесай

До 12 април включително важат всички противоепидемични мерки срещу коронавируса в България

Противоепидемичните ограничения, първите от които бяха въведени на 13 март с началото на изключителното състояние, което към този момент изтича на 13 април, ще важат до 12 април в това число. Това разпореди здравният министър Кирил Ананиев с нова заповед.
С новата заповед се разрешава в огромните търговски центрове вид МОЛ да работят и доставчиците на платежни услуги т.е. където се заплащат главно битови сметки, при строго съблюдаване на санитарно-хигиенните условия, в това число стерилизация, проветряване и инструктаж за съблюдаване на персонална хигиена на личния състав, обезпечаване на персонални защитни средства и недопускане до работа на чиновници с прояви на остри заразни болести.
Припомняме, че измежду другите ограничения е затварянето на парковете, възбраната да има повече от двама възрастни над 60 години на публични места отвън хранителни магазини, аптеки и всички по тази заповед, да не може на място да се употребява храна в заведения за бързо хранене, единствено посредством доставка!
Какви са всички противоепидемични ограничения - припомнете си ТУК, ТУК, ТУК!
А какво е правното състояние още с първата заповед от 13 март и дали тя е законна - мнението на юрист Любомир Владикин!
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко най-ново за ковид, 26 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР