Противоепидемичните мерки бяха навременни. Това каза вицепремиерът и министър на

...
Противоепидемичните мерки бяха навременни. Това каза вицепремиерът и министър на
Коментари Харесай

Николова: Противоепидемичните мерки бяха навременни

Противоепидемичните ограничения бяха навременни. Това сподели вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия.
„ Знаете, че съвсем всички европейски страни приложиха подобен метод. Обикновено медицинските и санитарните ограничения се постановат, когато имаме над 600 болни на 100 хиляди души. Ежедневно следим ситуацията и смятам, че тези ограничения бяха навременни. Ние се стремим да имаме салдото сред това стопанската система да работи и да запазим здравето и живота на хората. В сегашния случай доста е значима дисциплината на хората. Считам, че в случай че в границите на три седмици, всички ние се активизираме, на 21-ви декември ще можем да посрещнем Коледните и Новогодишните празници с обичаните хора “, сподели още Николова, представена от организация " Фокус ".
Тя съобщи, че браншът желае да има опция да се прави присъствено хранене единствено и само за гостите на хотелите. „ Аз съм поискала такава опция на здравните управляващи, към сегашния миг още няма позиция по въпроса “, добави Николова.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР