Противно на всеобщото мнение, че най-подходящото време за секс е

...
Противно на всеобщото мнение, че най-подходящото време за секс е
Коментари Харесай

Сутрешният секс е най-полезен

Противно на всеобщото мнение, че най-подходящото време за секс е вечер, сексолозите настояват, че утринният секс е освен по-полезен, само че и по-страстен. Ето няколко аргументи в поддръжка на това изказване:

Чудесен старт на деня
Ендорфинът е хормонът на щастието, а нищо не ускорява производството му в организма по този начин, както го прави сексът.

Сияйна кожа
Оказва се, че от оргазмите кожата ви сияе, а също те по този начин подтикват и растежа на косата, с помощта на засилената циркулация на кръвта, която идва след тях.

По-добър имунитет
Според лекарите, сексът е добър метод за подсилване на имунната система, поради усилването на равнищата на имуноглобулин-А, съдържащи се в организма. Точно това укрепване е нужно заран, когато сме обградени от доста хора на път към работа.

Сутрешната ерекция
Мъжете също имат хормонален цикъл, който се трансформира през целия ден. За доста от тях равнищата на тестостерона са най-високи заран, сред 4 и 6 часа.

Не сте изтощени
През последните няколко часа мозъкът ви е почивал от обществени мрежи, технологии, работа и стрес, по тази причина можете изцяло да се отдадете на интимните милувки. Стресът е един от най-големите врагове на либидото, по тази причина точно моментите, в които сме отпочинали и спокойни, са най-подходящи за секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР