Противно на това, за което всички критикуваха темата за вота

...
Противно на това, за което всички критикуваха темата за вота
Коментари Харесай

Мира Радева: Корупцията е грозно петно, но дали БСП има право да повдига този въпрос

Противно на това, за което всички подлагаха на критика тематиката за вота на съмнение, имам поради и Движение за права и свободи и Патриотите, на мен този мотив ми звучи извънредно неубедително. Не съм симпатизант на Българска социалистическа партия, нито имам вяра, че нещата от през днешния ден за на следващия ден са се трансформирали, само че считам, че откакто този въпрос за корупцията стои като номер едно в публичното внимание, той е доста заслужен за избор на съмнение.

Това съобщи в коментар за Novini.bg социологът Мира Радева.

Тя акцентира безспортните триумфи на това мнозинствто във външнополитически проект. Но корупцията е едно грозно леке върху това ръководство и ние го видяхме в доста разнообразни разновидности, уточни още тя.
По думите й, обособен е въпросът до какъв брой Българска социалистическа партия има право да повдига този въпрос.
За жал и в главите на хората те стоят като производители на настоящия модел на решение на ръководства модели посредством корупционни смехи, сподели Мира Радева.

Според нея Българска социалистическа партия нито за момент не са се дистанцирали от сходно държание. По-скоро, по думите й, нападат следващите ръководещи, на правилото “стани да седна”.
В този смисъл този избор отговори на публичните упования, само че за жалост хората не виждат в нито една от сегашните политически обединения задоволителен поръчител за превъзмогване на корупционните практики, проучва социоложката. Точно толкоз ненавиждат ГЕРБ, колкото и Българска социалистическа партия, счита тя.

ГЕРБ получаса не инцидентно максимален избор на доверие в разнообразни стадии от развиването на обществото, тъй като те се считат като един релативно по-стабилен фактор, който усленява нашата интернационална и европейска интеграция, добави разбора си тя.

В това отношение никой не може да отхвърли това, което направиха ГЕРБ и персонално Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, сподели Радева.По думите й в този смисъл те наподобяват по-легитимни в сравнение с Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, още че не е била сюрпризирана от резултата от вота на съмнение. Българска социалистическа партия желаят да шумят на фона на европейското председателство, съобщи още Мира Радева.

На въпрос какво може да чака България след тези 6 месеца европредседателство, Радева сподели: “Все същото ще бъде. В момента няма задоволително ослепителен нов състезател на политическата сцена и всички същесвтуваши играчи, в това число тези отвън него избират да тупат топката.”

Икономическите индикатори на страната са постоянни, позицията на страната в интернационален проект е постоянна, с корупцията сме привикнали да си живеем и ще си караме както досега, съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР