Противно на очакванията за традиционно лесна победа срещу Берое, ЦСКА стигна

...
Противно на очакванията за традиционно лесна победа срещу Берое, ЦСКА стигна
Коментари Харесай

Този път ЦСКА не би Берое на Армията

Противно на упованията за обичайно лесна победа срещу Берое, ЦСКА стигна единствено до рявенство 1:1 с Берое на " Армията " и не се възползва от хикса на Лудогорец малко преди този момент.

Берое стартира по-активно срещата, само че първото голово състояние бе за алените. Още в третата минута Соу бе изведен очи в очи против Василев, само че не съумя да трансферира стража на заралии.

В 18-ата минута Антов върна към Бусато, който се обърка и улови топката с ръце, а съдията отсъди заобиколен свободен удар в наказателното поле на домакините. Берое обаче не се възползва от ситуацията=

Само 60 секунди по-късно Василев избави топовен шут на Занев от 25 метра.

В 35-ата минута Макоута преодоля трима футболисти в алено и опита да стреля останал самичък против вратаря, само че Занев се хвърли самоотвержено на шпагат, предотвратявайки сериозната заплаха.

В 41-ата минута Мезаг смъкна с глава към Соу в опит да почисти с глава, само че таранът на алените не се възползва от грешката на бранителя и стреля много неопределено.

В 48-та минута резултатът бе открит;. Фуртадо центрира и съотборникът му Макута засече подаването с глава в мрежата на Бусато!

ЦСКА се хвърли да изравнява и съумя. Шест минути по - късно Антов засече с глава от корнер за 1:1.

Малко по-късно Василев още веднъж бе последна бариера пред офанзивата на домакините.

Стамен Белчев размени новите Синклер и Пеняранда с Кери и Ахмедов в търсеѝне на успеха.

До края обаче не се случи нищо забавно,ако изключим следващ пропуск на Али Соу.

Берое си потегли с точка от " Армията ", както и запазвайки точката си преднина пред ЦСКА на третото място в класирането.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР