Противно на очакванията разривът в отношенията им не е настъпил

...
Противно на очакванията разривът в отношенията им не е настъпил
Коментари Харесай

Изглеждаха Непоклатими, Но Немислимото Се Случи С Братя Галеви! Шокова Вълна В Ъндърграунда! Подземните Императори Са

Противно на упованията разривът в връзките им не е настъпил за делба на пари, а поради фамилиите им – отбелязва изданието.

Според източниците неразделните от десетилетия някогашни барети изпаднали в остри несъгласия, тъй като единият от тях напирал да се връща в България, а другият изрично отхвърлял концепцията кракът му да стъпи още веднъж в родината. Към момента това няма по какъв начин да се случи легално, тъй като у нас братя Галеви имат присъди за рекет. Те са оповестени за търсене от Интерпол, само че към този момент близо 5 години ченгетата настояват, че не могат да ги заловят.

Ако в този момент Братя Галеви стъпят в България, това значи, че незабавно влизат в пандиза. Не по този начин обаче ще стоят нещата след 3-4 години, когато изтича безспорната отминалост по присъдите им и те могат да се приберат в родината си като свободни хора.
Според информацията Ангел Христов желал да се прибере скрито у нас, до момента в който аверът му Пламен Галев не желал и да чуе за това. И двамата имат фамилии с деца в родината – добавя изданието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР