Противно на очакванията да прекара празника с любимия си, фолк

...
Противно на очакванията да прекара празника с любимия си, фолк
Коментари Харесай

Прецакаха Мара Отварачката Навръх Нова Година

Противно на упованията да прекара празника с обичания си, фолк звездата Мария изпрати 2018-а и посрещна новата година в компанията на майка си. Двете вечеряха в изтънчен ресторант, след което миньончето имаше присъединяване в столичен клуб, дружно с колежката си Емануела.

От няколко месеца Мария не стопира да приказва за новата си обич и по какъв начин най-сетне е разкрила верния човек, който я кара да се усеща по специфичен метод. Дори му посвети ария, която кръсти „ Моето момче “.

Текстът на парчето е отдаден на новата й обич, само че по този начин и не извади на ярко неговата идентичност. Отсъствието му от празника с Мария пък породи голям брой клюки.

От фолк гилдията започнаха още късно нощес да шушукат, че Мария още веднъж е хванала женен мъж. Това била повода да не чества с него нощес, защото бил при фамилията си. Тайнственият мъж се явявал спонсор на певицата, която в границите на 3-4 месеца пусна три високобюджетни клипа.

От баницата с шансове обаче Мария си изтегли „пътуване“, което допуска, че напълно скоро с нейния мъж ще се отпрашат на сантиментално странствуване, с което ще компенсира отсъствието си от празника, написа Блиц.

Припомняме, че няколко години Мария отхвърляше да пее на Нова година. Тогава бе под финансовото крило на Християн Гущеров и не й се постановяваше да работи по празници. Сега също била финансово уредена, само че поради деликатното състояние на половинката й, предпочитала да работи, вместо да си стои у дома сама.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР