Противно на очакванията, Анди Руис-младши е качил седем килограма от

...
Противно на очакванията, Анди Руис-младши е качил седем килограма от
Коментари Харесай

Шокиращо: Кантарът мина, а Руис е още по-тежък от първия мач с AJ

Противно на упованията, Анди Руис-младши е качил седем кг от първия мач с Антъни Джошуа в Ню Йорк! Въпреки 12-седмичния подготвителен лагер, международният първенец по бокс в тежка категория сега е 128,6 кг. Мексиканецът излезе на формалното претегляне по потник и със сомбреро. И на тази медийна демонстрация не скри голямата си усмивка, само че дали на следващия ден вечер ще се усмихва…

TOMORROW. NIGHT.#RuizJoshua2 pic.twitter.com/2ybvZh9IHb
— DAZN USA (@DAZN_USA) December 6, 2019
На противоположния полюс Антъни Джошуа сподели забележителна форма преди "Сблъсъка на дюните ". Днес в Саудитска Арабия въпросът беше един: "Колкот тъкмо е свалил Ей Джей? ". Британецът е с най-ниско тегло в професионалната си кариера – 112,4 кг.

TOMORROW. NIGHT.#RuizJoshua2 pic.twitter.com/2ybvZh9IHb
— DAZN USA (@DAZN_USA) December 6, 2019
Любимецът на милиони почитатели си е взел поука от тежките рецензии към тялото му, прилягащо на бодибилдър. Всеизвестен факт е, че първенецът от Лондон 2012 половин година спазваше строга диета. Коментаторът на живото предаване даже дефинира Антъни Джошуа като боксьор, който се намира във формата на живота си.

Ето какво се случи преди този момент на кантара:

Интернационалният първенец на WBC Филип Хъргович и Ерик Молина не предложиха по-малко представление на почитателите. Под звуците на Red Hot Chili Peppers – Can’t stоp Хъргович излезе с фланелка на националния тим по футбол на Хърватия. Молина изглеждаше убеден, до момента в който се снимаше с част от формалните лица и даде поръчка, че няма да бъде като боксова круша против набиращия мощ гений.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР