Противно на общоприетото схващане, липсата на комуникация в една връзка

...
Противно на общоприетото схващане, липсата на комуникация в една връзка
Коментари Харесай

5 начина да спасите връзката си

Противно на общоприетото разбиране, неналичието на връзка в една връзка никога не е причина за фамилни спорове. Това е единствено признак на доста по-сериозен проблем.

Хората могат да живеят дружно години наред, пробвайки се да се научат по какъв начин да поддържат връзка между тях. Опитите за определяне на ефикасна връзка обаче са по-скоро разпръскване, което не разрешава на човек да види главната причина за разпадането на умиращите връзки.

Причината за всеки спор постоянно е неналичието на връзка сред сътрудниците, а не техните проблеми с общуването. Не можете да опитате да установите връзка и по този метод да възстановите прекратена връзка с обичания човек.

Не можете да възстановите доверието и да възстановите пристрастеността единствено с диалози. Трябва да измененията самото отношение, а не думите, които употребявате.

По-долу ще намерите няколко сполучливи тактики, които ще ви оказват помощ да възстановите контакта с обичания човек.
Честност със себе си

Как вашите дейности вредят на връзките? Спрете да вършиме всичко, което не оказва помощ да установите връзка с колегата. Честността към себе си играе основна роля тук. Всички от време на време е трябвало да вършим неща, които пречат на поддържането на любовта и пристрастеността.


Идея за идеална връзка

Как желаете да видите връзката си? Какви усеща желаете да изпитате с колегата си?

Много е значимо да разберете какво тъкмо желаете, тъй като това ще поддържа фокуса ви върху визията за идеални връзки и ще попречи на неочакваните стресови фактори да ви повлияят. За какво взаимно бъдеще мечтаете? Разговаряйте на тази тематика!
Химията на връзките

Правилният баланс на мъжките и женските правила основава привличане в ранните стадии на една връзка. Просто продължавайте да бъдете този, който вашата сродна душа обича. Не се променяйте!
Внимание и схващане

Някои неща са доста лесни за осъществяване, а други- не толкоз. Покажете на колегата си неговото значение за вас. Обърнете му мечтаното внимание. Убедете го в любовта си и не използвайте скрити подмятания за вашето злощастие във връзката и желанието да я напуснете. Всеки желае и има потребност от схващане.
Не притискайте колегата

Когато сътрудниците стартират да оказват напън един върху различен, това единствено подхранва спора. Може би сте споделили нещо и не харесвате " интонацията " на отговора. Веднага заемате защитна позиция и казвате нещо неприятно. Преди да погледнете обратно, вие се озовавате в центъра на същинска свада.

Ако си спомните по какъв начин виждате идеалната си връзка и се пробвате да работите за нея, тогава при всяко взаимоотношение с колегата ви ще намерите повече наслада, благополучие и светлина.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР