Противници на мерките срещу COVID-19 от цяла Германия протестират в

...
Противници на мерките срещу COVID-19 от цяла Германия протестират в
Коментари Харесай

10 000 протестират в Берлин срещу мерките срещу COVID-19

Противници на ограниченията против COVID-19 от цяла Германия стачкуват в Берлин. Според полицията са към 10 000. Те организират шествие в централната част. Има и контрашествия, заяви n-tv.

Независимо че броят на инфектираните пораства, демонстрацията е под мотото " Край на пандемията - ден на свободата ". Протестиращите са движат близо един до различен по бул. " Унтер ден Линден ". Полицията предизвестява с мегафони да се сложат маските. Развяват се флагове на другите провинции. Протестиращите надуват свирки и вувузели и скандират " Свобода " и " Съпротива ". Чуват се и гласове, че коронапандемията е най-голямата тайна доктрина .

" Ден на свободата " се споделя и агитационен филм от времето на националсоциализма на Лени Рифенщал, отдаден на партийния конгрес на NASDAP през 1935 година Националният митинг е проведен от щутгартската организация Querdenken 711. Според берлински сенатор в демонстрацията вземат участие неонацистки организации.

По същото време в столицата се организират и голям брой контрапротести. Очаква се през уикенда в Берлин да има 22 000 протестиращи. Над 1100 служители на реда са ангажирани с защитата на митингите. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР