Противникът на Марк Маркес за титлата в MotoGP този сезон

...
Противникът на Марк Маркес за титлата в MotoGP този сезон
Коментари Харесай

Дови: Маркес е бърз, но пада прекалено много

Противникът на Марк Маркес за купата в MotoGP този сезон Андреа Довициозо показа пред медиите какво мисли за утрешното съревнование след днешната сложна подготовка. Италианецът съумя да завоюва едвам девета стартова позиция, до момента в който Маркес си подсигурява осмия полпозишън за сезона.

Another crash for @marcmarquez93! But he's still on course for pole! #ValenciaGP pic.twitter.com/oHMN98kIhh
— MotoGP™ (@MotoGP) 11 ноември 2017 година
" Днес не беше блестяща подготовка за мен, само че имам вяра, че скоростта ни не беше толкоз зле и на следващия ден ще се оправим на равнище. Мисля, че може да си борим за подиум, само че знаем, че ще бъде много мъчно, тъй като доста амбициозни водачи ще започват от челото. Маркес е доста бърз, само че имаше прекомерно доста произшествия и това значи, че в действителност не сме доста надалеч. Ще продължим да работим на следващия ден по време на загрявката, а в надпреварата няма да се откажа до самия край ", показа Дови, който има да наваксва 21 точки от Маркес.



Марк се нуждае от едвам пет точки, с цел да се трансформира в новият остарял международен първенец, като би трябвало непременно да заобикаля рухване. Довициозо пък се нуждае от по-голяма доза шанс, като сезон 2017 е най-успешният му в кралския клас и е първата му действителна опция да завоюва купата.
Гледайте онлайн всички стартове от сезон 2017 в MotoGP по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР