Противна, гадна нечистоплътно излъчване - егати комбинацията и за капак

...
Противна, гадна нечистоплътно излъчване - егати комбинацията и за капак
Коментари Харесай

Защо тази участничка в Ергенът опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно лъчение - егати комбинацията и за похлупак Огромно самочувствие, считат фенове

В третия сезон на „ Ергенът “ има една участничка, която се трансформира в меме още с появяването си на екран – тя е с високо самочувствие, държанието и е брутално, а външният тип минимум не е подобаващ за подобен формат. Става въпрос за Виктория, която се показа за „ състезателен управител “ и твърди, че работи в БФС.

Момичетата от къщата към този момент й измислиха прякор „ Цър-пър “, а на всички прави усещания, че е рядко злобна.

Снощи даже пожела хеликоптерът на Алек и една от участничките „ да падне “, тъй като тя не е получила покана за сходна среща.

Прави усещане, че не и изключително умна, а думите й към Алек: „ „ Ти ми сподели да вдишвам, но ти спираш дъха ми, по какъв начин да стане? “, звучат като анекдот на Божинката.

Ето и част от мненията във фейсбук:

Ако това момиче беше с един мил темперамент, по-усмихната, по-позитивна. Ако не злобееше по този начин очевидно, в случай че не правеше тези тъпи разбори, с които по този начин се излага...може би нямаше да опротивее толкоз доста на публиката. -- Има и такива дами, завладяващи, с заболели упоритости, с висока нереална самокритика, преследващи мъчително обекта на своето предпочитание, ненавиждащи всяка конкуренция и подготвени на крайности! Бягството от такива “красавици ” е най-правилното деяние на жертвата!

Противна, гадна нечистоплътно лъчение - егати комбинацията и за похлупак Огромно самочувствие! Ужас!

Цър Пър не осъзнава, че с това, което бълва и държанието отблъсква и я прави извънредно неприятна. Да речем външния ни тип е по рождение, само че злобата ѝ е добита. И от къде го вади това самочувствие

Разбирам, че е занимателно да си изсипвате мненията върху момичето, само че въпреки всичко да не забравяме, че всяко човешко създание има право на достолепие и чест. Момичето си е изцяло обикновено, а се държи по този метод, тъй като е в отбранителна, тоест отбранителна позиция, против всички. Не бих се учудил, в случай че в живота си отвън Ергенът тази госпожица е доста блага и приятна, само че в този момент просто се случва спор и е заела отбранителна поза. Всички, които й се подиграват, в действителност са попаднали в клопката на продуцентите, които са я подбрали особено, с цел да провокира такива страсти. Който се подиграва на това момиче се подиграва на себе си, тъй като Ергенът е случайна извадка на българския народ. Да бъдем снизходителни и да се държим по християнски, като зачитаме другия и търсим положителното у индивида против нас, а не да се забавляваме върху нечий непознат недостатък.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР