Против сме усвояването на Витоша с цел застрояване, има нужда

...
Против сме усвояването на Витоша с цел застрояване, има нужда
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП - София: Против сме усвояването на Витоша с цел застрояване, има нужда от инвестиции в екопътеките


Против сме усвояването на Витоша за застрояване, има потребност от вложения в екопътеките. Това сподели лидерът на листата за общински съветници на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, съобщи Агенция „ Фокус “.

„ Колко ще коства лифтът на Витоша би трябвало да го кажат бъдещите вложители. Вървейки насам, срещнахме доста хора, слизайки от планината след ранна утринна разходка. На въпрос ще бъде ли добре тези лифтове да бъдат възобновени, те споделиха да ", добави Паргов. По думите му лифтовите уреди ще водят хората в разнообразни точки в планината, където желаят да прекарат свободното си време. „ Не единствено на този въжен превоз, само че и на други считаме че построяването им ще бъде стопански обосновано. Има и други уреди, които са свързани със София като дестинация на бъдеща зимна Олимпиада, което не се е случвало доста от дълго време.

Това е огромен пропуск, тъй като е обвързвано с вложения, с туризъм, с доходи и ще има огромен резултат на стопанската система ", уточни още той. „ По отношение на рентабилността, дано да забележим какви ще бъдат бъдещите финансови планове, това могат да го кажат и самите вложители в разговор с общинските и държавните управляващи. Тук изрично би трябвало да заявим, че сме срещу усвояването на планината за застрояване, къщи, хотели, заведения за хранене. Мисля, че има задоволително съществуващи, които има потребност от ремонт. Говоря за обичайно познати хижи, има потребност от вложения в екопътеките, горските пътеки ", сподели претендентът за общински консултант на Българска социалистическа партия.

„ Виждаме че има потребност от спомагателна маркировка, спомагателна инвестиция, с цел да може да бъдат забележими и комфортни за всички тези, които ще катерят Витоша. Ние сме напълно за потребление на този тип превоз в планината, за сметка на всевъзможен тип, даже екологичен шосеен превоз ", добави Калоян Паргов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР