Протестно шествие с автобуси и товарни автомобили под надслов Обединени

...
Протестно шествие с автобуси и товарни автомобили под надслов Обединени
Коментари Харесай

Протестно шествие блокира с автобуси и камиони центъра на София утре

Протестно шествие с рейсове и товарни коли под надпис " Обединени против приватизацията на сектора " ще блокира част от центъра на София през днешния ден.

То е проведено от Национално съдружие на българските превозвачи, Камара на автомобилните превозвачи в България, Корпорация на автомобилните превозвачи в България, Национален съюз на превозвачите, Браншови съюз за стопанска самодейност, Съюз на организациите в автомобилния превоз, Национално съдружие на автобусните превозвачи, Българска автотранспортна асоциация, Национална транспортна камара, Съюз за нововъведения в автомобилните транспорти, Асоциация за сигурност и просвета в автомобилните транспорти и Сдружение на превозвачите за подготовка и подготовка в автомобилния превоз.

Ще стартира в 10 и се чака да продължи до 13:30 ч.

Шествието е против импортирания в Комисията по превоза, осведомителни технологии и известия " лобистки " Законопроект за Българска автомобилна камара.

Протестът в София ще протече по следния метод:

- на площада пред храм-паметник „ Св. Александър Невски “ и по продължението на бул. “Цариградско шосе “ от страната на хотел „ Плиска “ до разклона за ж.к. „ Дружба “ ще бъдат ситуирани автобуси;

- преди разклона за ж.к. „ Дружба “ около двореца „ Врана “ и по автомагистрала Тракия до комплекс „ Черната котка “ ще бъдат ситуирани камиони.

В 11:00 часа шествието ще потегли от площада пред " Александър Невски " и ще премине през булевардите " Цар Освободител " и " Мария Луиза " и ще стигне до Централна автогара София.

Автобусите по бул. " Цариградско шосе " ще потеглят в 10:50 ч. и ще минат през " Орлов мост " и бул. " Цар Освободител " до площад " Народно заседание ", където ще се причислят към първия поток.  Камионите ще продължат по бул. " Цариградско шосе " до кръговото при Площад на авиацията, където ще приключат шествието си.

Организаторите и участващите в митинга се извиняват на жителите за неудобствата, които ще бъдат основани и молят за тяхното схващане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР