Протестно шествие под наслов Не на войната в Украйна“ се

...
Протестно шествие под наслов Не на войната в Украйна“ се
Коментари Харесай

Протестно шествие срещу войната в Украйна се провежда в Пловдив СНИМКИ и ВИДЕО

Протестно шествие под наслов " Не на войната в Украйна “ се организира в Пловдив от украинската общественост през днешния ден. Инициативата започва от 14.00 часа, пред Дом „ Васил Левски ". Шествието ще стигне до Централната поща в 14.30 часа. Антивоенното събитие се радва на забележителен интерес.



Някои участници развяват флагове на Украйна, пеят се украински песни, а друти жители държат плакати с послания - " Не на войната ", " Русия агресор ", " Русия излез от Украйна. Не пипай Европа " и тн.

Участници в събитието бяха и украинци, и българи. На Пощата всички дружно резервираха минута безмълвие в памет на жертвите от войната.

Шествия с апел за преустановяване на войната в Украйна ще се състоят в още няколко града у нас - от 14 часа във Варна, от 16 часа - Бургас, а от 18 часа - във Велико Търново, написа

След обед в центъра на София ще е състои концерт под мото " С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза! ". А от 10 до 18 часа в " Музея за модерно изкуство " доброволци ще събират дарения за бежанците от Украйна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР