Протестно автошествие ще се проведе днес, 13 юни, в София

...
Протестно автошествие ще се проведе днес, 13 юни, в София
Коментари Харесай

Протестно автошествие в София срещу поскъпването на горивата

Протестно автошествие ще се организира през днешния ден, 13 юни, в София - поради бездействието на страната да предприеме незабавни ограничения срещу вихрещата се далавера с цените на горивата и непрекъснатото плячкосване и обедняване на българина.
Протестиращите ще блокират центъра на София тъкмо в 17:00 часа с начална точка – паркинга на Българска народна банка. От там колите ще се насочат към Министерски съвет. Ще минат по Цариградско шосе, където на колелото на 4-ти км ще завъртят и ще се върнат към центъра.
" Преди месец и половина при съвсем същата цена на суровия нефт и курс на $ цената на горивото бе под 2,00 лева за литър, а през днешния ден е с близо 0,30 лева./л повече! Като прибавим и идното голословно нарастване на цената на ток, парно и топла вода и явно, че ще бъде генерирана сериозна инфлация и ще бъде " обезпечено " още по-жестоко обедняване на българския народ ", декларират уредниците в обществената мрежа Фейсбук.
Справка в профилирания уебсайт fuelo.net демонстрира, че междинната цена на A95 от 1 месец насам съвсем не помръдва от кота 2,27 лв. на литър. Всъщност има леко поевтиняване - с 1 стотинка на литър. При дизела ситуацията е сходно - поевтиняване с 2 стотинки за последния месец, а междинната кота е 2,33 лв. на литър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР