Протестно автошествие се провежда на автомагистрала Тракия, където колона автомобили

...
Протестно автошествие се провежда на автомагистрала Тракия, където колона автомобили
Коментари Харесай

Протестно автошествие предизвика задръстване на магистрала Тракия

Протестно автошествие се организира на автомагистрала " Тракия ", където колона коли пое от София към Пазарджик с 50 км/ч. В резултат на акцията към 12 ч. в сряда се образува към 20-километрова запушалка по автомагистралата.

" Колоната се движи по автомагистрала " Тракия " от тунела " Траянови врата " към Пазарджик, като в региона на тунела, протестиращите са отбили и са пропуснали цялото арестувано придвижване зад тях. Заявено е, че пътният възел за разклона за Пазарджик ще извърнат придвижването си към София, като ще се движат с естествена скорост ", заяви пред БНР Лъчезар Близнаков от Пътната полиция.

" Засега информацията ни е, че няма да пречат на придвижването на връщане в посока към София. Водачите да изострят вниманието си, защото може да се случи по този начин, че внезапно да понижат скоростта внезапно ", добави той.

Няма да има повече постепенно шофиране по автомагистрала " Тракия ", сподели Димитър Митев от придвижване " Заедно за смяна ", което дружно с други организации организира протестното автошествие.

Това е форма на митинг против ръководството, уточни Димитър Митев:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР