Протестна вълна се подготвя и от българите в чужбина. Първата

...
Протестна вълна се подготвя и от българите в чужбина. Първата
Коментари Харесай

Българи излязоха на протест в Лондон и Кьолн

Протестна вълна се приготвя и от българите в чужбина. Първата всеобща проява е планувана за тази неделя - 2 август, във Виена, Лондон, Берлин, Осло, Мадрид, Прага и Монреал. Очаква се към придвижването да се причислят и наши сънародници от Атина и Торонто. Протестът на българите в чужбина се провежда във Facebook под мотото " Не сте сами! ".

Тази сряда митинги имаше в английската столица Лондон и немския град Кьолн. Виковете „ Сърце, душа, за България “ огласят улицата пред посолството в лондонския квартал Кенсингтън всеки ден към този момент две седмици. Протестът още през цялото време е разгласен като самостоятелен с политически партии, само че главните претенции са ясни - оставка на държавното управление, основния прокурор и въвеждане на отдалечено гласоподаване, съобщи bTV.

Протестиращите декларират, че ще продължат да се събират всеки ден в поддръжка на протестиращите в България, до реализиране на настояванията си. Десетки българи излязоха на митинг и в Кьолн. Антиправителственото придвижване в немския град се събира за четвърти път. Със викания " Мафията вън " и " Искаме смяна ", наши сънародници желаеха оставките на българския министър председател и на основния прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР