Протестна акция под надслов Магистрала без изход! планират днес, 31

...
Протестна акция под надслов Магистрала без изход! планират днес, 31
Коментари Харесай

Блокада на магистрала Тракия с искане за оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев

Протестна акция под надпис " Магистрала без излаз! " възнамеряват през днешния ден, 31 юли, протестиращи от Стара Загора и региона.
Протестиращите против държавното управление жители желаят оставка на целия кабинет на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев и се готвят да блокира автомагистралата в 18:30 часа. Традиционно основната артерия, свързваща столицата с Черноморието, е натоварена в петък следобяд, а и поради летния сезон,движението е още по-натоварено.
Протестиращите ще тръгнат по едно и също време от всички градове и села в района на автошествие към автомагистралата, като сборният пункт е паркинга на Езерото в Стара Загора.
В основаното Фейсбук събитие протестиращите пишат: " Призоваваме всички жители на Област Стара Загора да застанем ЗАЕДНО, един до друг в битката против мафията, превзела страната ни, живота ни, орисите ни, сегашното и бъдещето ни! Излизаме на митинг с ясни и безапелационни претенции: #ОСТАВКА на държавното управление! #ОСТАВКА на основният прокурор! Предсрочни парламентарни избори! ".
Още: " Протестите: Ден 22 - Мръсните облекла на Борисов и " Оставка! " и за Кошлуков "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР