Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го

...
Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го
Коментари Харесай

Караньотов и Ким Стоянов на протест в защита на д-р Димитров

Протестите в отбрана на доктор Димитров не престават. За да го поддържат, с изключение на в Пловдив, жители излязоха по улиците на София и други градове в страната.

Към демонстрациите се причислиха таксиметрови водачи и последователи на двата огромни футболни клуба в Пловдив - "Ботев " и "Локомотив ". Лекарят беше задържан, откакто смъртоносно рани известния апаш Жоро Джевизов - Плъха.

"Това, че българският народ се сплоти е показателно, реакцията е изцяло естествена. Проблемът е ужасно назрял и би трябвало да бъде позволен по някакъв метод, тъй като в страната ни е налице геноцид над белите хора ", разяснява предприемачът Ивайло Караньотов пред "България он ер ".

Той бе безапелационен, че законът би трябвало да се промени. По думите му, крадецът, който беше погубен си е получил заслуженото.

"Апелирам държавното управление да направи нещо за народа. Когато в България е налице ликвидиране, без значение дали то е съзнателно или несъзнателно, се лежи в пандиза. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични ", отсече още Караньотов.

Журналистът Кин Стоянов уточни, че се е присъединил в митинга в отбрана на пловдивския доктор, предизвикан от извънредно дребната информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

"Трябваше да има повече елементи към случая. Все още безусловно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на доктор Димитров е репресивна, в тази ситуация тя можеше да бъде по-мека, най-малко до момента в който истината излезе нескрито ", акцентира той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на арестувания пловдивски доктор Иван Димитров, който простреля Жоро Джевизов-Плъха, влезнал в дома му с щурм измежду нощ. Пловдивският апаш Жоро Джевизов - Плъха влезнал с щурм в дома на Димитров измежду нощ, до момента в който дамата и децата на доктора са спели. Той се опитал да ги отбрани и по този начин се стигнало до смъртоносното раняване на Плъха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР