Протестите в страната са повече привидност, а не носят автентична

...
Протестите в страната са повече привидност, а не носят автентична
Коментари Харесай

Не се вижда автентичност в протестите, смята лидерът на КТ Подкрепа

Протестите в страната са повече симулативност, а не носят достоверна гражданска сила, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов. Наскоро сходна теза изрази и водачът на другия огромен профсъюз в страната - КНСБ, Пламен Димитров.

Манолов добави, че недоволството на протестиращите е дефинирано с прекомерно необятни претенции. " Не можем да живеем обикновено " е прекомерно общо недоволство, а при ниска заплата се стачкува пред работодателя си. Тези неща не се борят по този метод. Този митинг няма получател. Кой ще ви увеличи заплатата, в случай че не съответният шеф? Много по-лесно и достоверно е да му затвориш фабриката ", сподели синдикалистът.

Той добави, че митингите против Валери Симеонов са достоверни. Лидерът на " Подкрепа " изрази подозрението, че Симеонов е подал оставка като вицепремиер поради митингите, и допусна, че въпросът е бил вътрешнопартиен.

" Продължаваме да бъдем страната с най-ниските приходи и най-ниското качество на живот в Европейски Съюз - с най-ниски приходи и най-голямо неравноправие, само че за това не се приказва ", съобщи президентът на КТ " Подкрепа ". По думите му паралел с митингите във Франция не може да се прави.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР