Протестите в САЩ видимо излязоха извън контрол, но това не

...
Протестите в САЩ видимо излязоха извън контрол, но това не
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Левият екстремизъм на протестите в САЩ може да е увертюра към по-тежки събития

Протестите в Съединени американски щати очевидно излязоха отвън надзор, само че това не е за първи път. Периодично се случват сходни безредици на лявата екстремистка територия, която загрява почвата за президентските избори. Темата за расизма, тази позивна беше прикачена към митингите в Съединени американски щати, сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Огнян Минчев.

Не че няма расизъм в Америка, само че да се приказва за институционален расизъм е малко мъчно, съобщи той.

В Съединени американски щати се води културна война сред покровителите на обичайните полезности и мултикултурната лява външна страна, уточни политическият анализатор.

Този левичарски екстремизъм ще се оттече с предизборната конюнктура. Достойните за жалост опустошения на монументи ще отшумят, предвижда Огнян Минчев.

Международен анализатор: Размириците в Съединени американски щати работят за Тръмп

Фактът, че претендентът на демократите Джо Байдън поддържа тези митинги, съгласно мен ще има рикошет върху негови капацитет да води предизборната акция. Тръмп, въпреки че изгежд, чеа не прави нищо, считам че печели от това, което се случва, разяснява Минчев.

Не съм сигурен, че поляризацията и радикализацията ще отминат след президентските избори. Левият екстремизъм може да се окаже интродукция към по-тежки събития, в случай че не бъде овладян процесът, сподели още политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР