Протестите в общинската АГ болница Шейново в София продължават и

...
Протестите в общинската АГ болница Шейново в София продължават и
Коментари Харесай

Протестите в Шейново продължават

Протестите в общинската АГ болница " Шейново " в София не престават и тази седмица, осведоми БНР. В 12.00 часа медици ще се съберат в двора на здравното заведение, като декларират, че го вършат непринудено и напълно по лично предпочитание. Протестиращите поддържат досегашния директор д-р Румен Велев.

Д-р Велев беше единственият, който се яви на конкурс за длъжността, получи оценка, която разрешава да продължи да извършва длъжността, само че бе сменен от Столичния общински съвет с доктор Таня Андреева до нов конкурс. Столичният общински съвет предишния четвъртък дефинитивно гласоподава, че някогашната здравна министърка от кабинета на Пламен Орешарски ще поеме краткотрайно АГ болничното заведение.

Медиците от " Шейново " питат къде са документите и протоколите от извършения конкурс за изпълнителен шеф на болничното заведение. Те напомнят, че Сфийският градски съд спря вписването на доктор Андреева като шеф на болничното заведение. А регионалният шеф върна противозаконното решение на СОС за преразглеждане. То беше прегласувано обаче.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР